Nieuwe producten, assortimenten en meer.
 
 

Assortiment

Doelgroepen

Het brede assortiment van Verhoeven Tools & Safety omvat handgereedschap voor tal van professionele doelgroepen.

 

Safety producten

Ook het assortiment Safety is uitgebreid en bevat handschoenen, werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM artikelen.

   

Bouwbrede artikelen

Naast de specifieke assortimenten zijn er tevens optie assortimenten verkrijgbaar,
zodat u een one-stop-shop kunt creëren. Verhoeven Tools & Safety biedt u onder andere de volgende bouwbrede artikelen:

Op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte stellen wij graag een passend assortiment voor u samen. Een goede doorloop en een gezonde marge zijn hiervoor de basis. Indien gewenst zorgen wij voor de inrichting van uw shop. Ook is het mogelijk dat wij het gewenste stellingmateriaal voor u verzorgen.

Catalogus

Het complete assortiment kunt u bekijken via onze online catalogus. Deze catalogus is ten alle tijden en voor iedereen vrij te gebruiken. Wij trachten een zo'n compleet mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. Maar mocht u op zoek zijn naar een product dat niet in ons brede assortiment voorkomt....bel of mail ons, onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Stukadoor



 

Door een zeer ruime ervaring met stukadoors kunnen wij u een perfect assortiment aanbieden, eventueel aangepast aan uw wensen.

Een assortiment kan onder meer bestaan uit pleisterspanen, raapspanen, opzetspanen, stukadoorstroffels,  spackmessen, gipsmessen, Comfort Profiles, Twisters en schuursponzen. Dit natuurlijk hoofdzakelijk onder onze eigen merken SUPER PROF, SUPER PROF ECO en SUPER PROF PURE.
 

 

> Top

Stukadoor BE

Naast de Nederlandse markt, kunnen wij ook voor de Belgische markt een assortiment op maat verzorgen.

Een assortiment kan bestaan uit de gebruikelijke SUPER PROF® stukadoorsproducten aangevuld met specifieke Belgische gereedschappen. U kunt hierbij denken aan polierspanen, mortelspanen, kunststof schuurborden en Belgische troffels.    



> Top


 

Be-Wear werkkleding

Voor de stukadoor en schilder bieden wij een assortiment witte werkkleding van ons huismerk Be-Wear aan.

Wij hebben tevens een assortiment grijze Be Wear werkkleding voor andere doelgroepen. Een assortiment bestaat uit standaard en luxe werkbroeken, overalls, sweaters, T-shirts, jassen en polo's.

 
> Top

Tegelzetter

Voor de tegelzetter heeft Verhoeven Tools & Safety alle handgereedschappen in huis. Verhoeven Tools & Safety speelt ook in op de recente ontwikkelingen in de markt. Onze SUPER PROF lijmspanen zijn verkijgbaar in alle gangbare maten en vertandingen, maar ook grote maten en grote vertandingen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast bevat het assortiment onder meer tegeltroffels, invoegborden, inwasspanen, hamers, dozenboren, vloertrekkers, ontluchtingsrollers, kniebeschermers, schoonmaakbassin en –schoonmaaksponzen. 

> Top


 

Tegelzetter-Vloerder BE

Ook voor de tegelzetter annex vloerder kunnen wij een assortiment voor de Belgische markt voorzien.

Een assortiment kan bestaan uit de bekende SUPER PROF® lijmspanen en schoonmaaksponzen aangevuld met producten als vloerspanen, kniebeschermers, inwasspanen en ITALIA kunststof schuurborden.



> Top

Metselaar en Voeger

In het kader van ergonomisch gereedschap biedt Verhoeven Tools & Safety de metselaar diverse producten, die in samenwerking met TNO zijn ontwikkeld. De laatste ontwikkelingen hierin zijn de ERGO en SMART metseltroffels. Deze troffels verminderen de belasting van de spieren en zenuwen met 60%, respectievelijk 30%. Naast deze innovaties omvat dit assortiment ook traditionele metseltroffels, voegspijkers, beitels, voegborden, een voegmaster en nog veel meer.



> Top

Metser en Voeger BE

Voor de metser - voeger in België heeft Verhoeven Tools & Safety een uitgebalanceerd assortiment met specialistische gereedschappen. U kunt hierbij denken aan Belgische metseltroffels in het type Antwerpen, Brussel, Floreffe, en Parijs. Maar ook producten als voegborden, voegspijkers, metselkoorden en de voegmaster SUPER PROF.



> Top

Gibobouwer

Het gibobouwerassortiment bevat kwalitatief hoogwaardige zagen voor gasbeton en gipsblokken, lijmkamscheppen, sleuventrekker en gipsschaven.





> Top


Droogbouwer

Voor de droogbouwer biedt Verhoeven Tools & Safety onder meer breedspachtelmessen, profielverbindingstangen, blikscharen, hand- en steelslijpers en gipsplatensnijders. Een compleet pakket om een perfecte gipswand te plaatsen en af te werken.



> Top

 

Vloerenlegger

Het assortiment voor de vloerlegger bestaat uit vloerspanen, vloertrekkers, schuurborden, kniebeschermers, vloerrijen en ontluchtingsrollers. Dit assortiment wordt vaak gecombineerd met andere assortimenten.





> Top

Schilder

Verhoeven Tools & Safety biedt een professioneel assortiment rollers & kwasten aan. In zowel de presentatie als de opbouw van het assortiment heeft Verhoeven Tools een compact, compleet en overzichtelijk pakket samengesteld dat voldoet aan de eisen van de vakman. Het pakket bestaat uit rollers, kwasten en toebehoren.

Productfolder verfrollers -> Klik hier 

> Top


 

Comfort Profile

Verhoeven Tools & Safety heeft haar assortiment uitgebreid met een nieuw product: Comfort Profile. Ideaal voor het superglad afwerken van grote oppervlakken, snel en
zonder verlies van pleistermateriaal en bijna geen noodzaak om later te schuren. Verkrijgbaar in 3 diktes en verschillende lengtes.





Productfolder -> Klik hier

 


Aluminium rijen

Verhoeven Tools & Safety biedt voor verschillende doelgroepen aluminium rijen aan. Het assortiment bevat 4 soorten rijen: de vloerrij, de trapezium rij, het h-profiel en het dubbel h-profiel.



Productfolder -> Klik hier

> Top

SOLA meetgereedschap

 

SOLA meetgereedschap staat voor professionele kwaliteit en wordt sinds jaar en dag door Verhoeven Tools geleverd. Het assortiment omvat de bekende waterpassen, landmeters, rolbandmaten,  duimstokken en waterpasrijen.



  

> Top

CARBIDE Schuurmiddelen

Verhoeven Tools & Safety is verdeler van CARBIDE: een extreem hard en veelzijdig schuurmateriaal. Meer informatie over CARBIDE leest u in de folder.

Het assortiment bestaat uit schuurplaten met Velcro voor elektrische machines, schuurschijven voor haakse slijpers en handschuurgereedschap. De schuurplaten voor elektrische machines zijn geschikt voor de bekende merken zoals Bosch, Metabo, Festool, etc.

Op 1 meter vindt u een uitgekiend assortiment met de meest gebruikte schuurproducten. Het assortiment wordt ondersteund met een duidelijk informatiebord en folders in het schap.



Productfolder CARBIDE -> Klik hier

> Top


 

FULL CIRCLE Schuurmiddelen 

Naast de bovengenoemde schuurmiddelen van CARBIDE, heeft Verhoeven Tools & Safety ook een assortiment Amerikaanse schuurmiddellen van het merk FULL CIRCLE.

Het assortiment bestaat uit een aantal speciaal ontworpen schuurplaten, stelen en schuurpapieren waarmee u snel kunt werken zonder kwaliteit in te leveren. Voor meer productinformatie verwijzen wij u graag naar onze productfolder.

Producfolder FULL CIRCLE -> 
Klik hier

> Top


 

Grondgereedschap & Vegers


Verhoeven Tools & Safety heeft een ruim assortiment grondgereedschappen voor de professionele gebruiker.

Het assortiment bestaat uit betonschoppen, batsen, spades, balastschoppen, stelen, vegers, bezems en natuurlijk ook losse schoppen allen onder het merk SUPER PROF.

Productfolder Grondgereedschap -> Klik hier


> Top

 

NOVUS handtackers & nieten

Verhoeven Tools & Safety kan u desgewenst ook een kwalitatief en uitgebalanceerd assortiment handtackers & nieten aanbieden. Het merk NOVUS is van gedegen Duitse makelij en voldoet in al uw wensen.

Er zijn zelfs mogelijkheden om u het weergegeven display ter beschikking te stellen.

Productfolder NOVUS -> Klik hier

> Top


Slangen & koppelingen

Ook voor de slangen & koppelingen kunt u bij Verhoeven Tools & Safety terecht. Er zijn verschillende presentaties mogelijk, kiest u voor een maatwerk assortiment (zie inzet) of kiest u voor een maximaal assortiment. We kunnen u ten alle tijden een goed en onderbouwd advies uitbrengen.



> Top
 

PBM artikelen

Persoonlijke bescherming wordt steeds belangrijker.
Mensen willen goed voor de dag komen en vooral veilig kunnen werken. Stofmaskers, gehoorbescherming, handschoenen en bouwhelmen maken onder andere deel uit van een goed en kwalitatief assortiment PBM artikelen dat Verhoeven Tools & Safety u kan voorzien.









> Top
 

Vegers & bezems & schoonmaakmiddelen


Vanaf 1 april 2013 levert Verhoeven Tools & Safety een nieuw en uitgebreid assortiment vegers, bezems en schoonmaakmiddelen. De afzonderlijke producten zijn natuurlijk ook te bekijken in onze digitale catalogus.



Productfolder -> Klik hier

> Top