Nieuwe producten, assortimenten en meer.
 
 

Organisatie

Verhoeven Tools & Safety BV

Verhoeven Tools & Safety is al  40 jaar fabrikant en importeur van handgereedschap voor de professionele vakman zoals de stukadoor, droogbouwer, gibobouwer, tegelzetter, metselaar, voeger, schilder en vloerlegger.
Daarnaast biedt Verhoeven Tools & Safety u een ruim assortiment in bouwbrede artikelen, werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM. 


Verhoeven Tools & Safety werkt intensief samen met fabrikanten van bouwstoffen, zodat het gereedschap aansluit bij de bouwmaterialen op de markt. Door onze ruime ervaring is Verhoeven Tools & Safety hèt aanspreekpunt voor speciale wensen uit de markt. Dit heeft geleid tot vele unieke en zeer bruikbare producten. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen en opleidingscentra, waardoor de vakman in spé betrokken is bij de nieuwste ontwikkelingen in het werkveld.

Geschiedenis

In 1976 begint Verhoeven Senior in Vught het import- en verkoopbedrijf Handelsonderneming Verhoeven. Vakkennis en veel contact met de markt zorgen voor een gestadige groei, en vormen de eerste aanzet voor eigen productie. Uiteindelijk leidt dit tot een uitgebreid gamma aan producten die zelf geproduceerd worden, of die op specificatie van Verhoeven Tools geproduceerd worden. Onder de huismerken
SUPER PROF en SUPER PROF ECO wordt dit assortiment met succes op de markt gebracht.

Het bedrijf maakt een gezonde groei door, en in 1995 wordt de sprong gemaakt naar een compleet nieuw pand in Velddriel, direct aan de A2. Het team bestaat inmiddels niet alleen uit Kees en Anny Verhoeven, maar ook uit zoon Perry, dochter Diana en een vast team van enthousiaste medewerkers.

In 1998 is het de beurt aan Perry Verhoeven om de leiding van het bedrijf op zich te nemen. Onder zijn leiding wordt het bedrijf verder ontwikkeld en worden er steeds meer en betere producten op de markt gebracht om de professionele eindgebruiker optimaal te kunnen bedienen. Verhoeven Tools groeit zo uit tot een toonaangevende marktleider in de bouwmaterialenhandel.

In 2013 heeft Verhoeven Tools  haar assortiment uitgebreid met werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Vanaf 1 juli 2013 is de bedrijfsnaam daarom ook gewijzigd in Verhoeven Tools & Safety BV.

> Top

SUPER PROF 

Gereedschap van onze huismerken SUPER PROF, SUPER PROFECO , SUPER PROF PURE worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Hierin is SUPER PROF de beste kwaliteit, en SUPER PROF ECO de prijseconomische variant.

Het SUPER PROF assortiment vormt een belangrijk deel van het totale pakket en wordt nog steeds uitgebreid. De wensen van de eindgebruiker spelen hierin een belangrijke rol. SUPER PROF, SUPER PROF ECO , SUPER PROF PURE maar ook de Comfort Profile SUPER PROF en de Twister SUPER PROF worden geproduceerd in eigen beheer en door partners die de kwaliteitseis van deze merken kunnen waarborgen.

> TopBe-Wear

Be-Wear is ons eigen merk voor de werkkleding. Deze collectie bestaat uit een witte kledinglijn voor de stukadoor & schilder, en een grijze kledinglijn voor de overige bouw. Be-Wear kenmerkt zich door een eigentijds ontwerp, een goede kwaliteit en een prima pasvorm.
 
> Top
 

 

Showroom

Naast de catalogus is het totale assortiment ook te zien in onze showroom. Alle doelgroepen worden gepresenteerd. Naast het vakkundig advies voor het samenstellen van het juiste assortiment, verzorgen wij ook de complete inrichting van ons assortiment bij u op locatie.

> Top

Magazijn

Vanuit ons moderne magazijn worden met een geavanceerd systeem de orders gepickt. Elke artikel wordt individueel gescand, waardoor foutieve uitleveringen tot een minimum worden teruggebracht.

Verhoeven Tools & Safety werkt met vaste expediteurs en hanteert een 24-uurs levering: voor 12.00 uur besteld betekent in principe volgende dag in huis. Door een uitgekiend voorraadbeheer is de gemiddelde uitleveringsgraad zeer hoog. Dankzij ons geavanceerde systeem is het ook mogelijk uw order middels EDI te plaatsen.

> Top

Sponsoring

Verhoeven Tools en Safety steunt Goodwill.
Onze kinderen zijn de toekomst! Daarom steunen wij de organisatie goodwill.nl Zij streven er naar om de kwaliteit van leven van kinderen
in Medische Kinderdagverblijven te verbeteren.
Kinderen verblijven om uiteelopende redenen in een Medisch Kinderdagverblijf. Goodwill bezorgt deze langdurige zieke (deels) leerplichtige kinderen afleiding en plezier door iedere maand een unieke kinderpuzzel- en kleurboek uit te geven. als dank voor onze steun heeft Goodwill een kleurplaat voor ons ontworpen. Wij hopen dat de kinderen daar veel plezier aan gaan beleven !

Verhoeven Tools & Safety sponsort de
stichting Gered Gereedschap, een landelijke vrijwilligersorganisatie die gereedschap inzamelt, opknapt en op aanvraag verstuurt naar ontwikkelingsprojecten. Verhoeven Tools & Safety verzamelt allerhande gereedschappen en doneert deze aan de stichting.

Naast het bovengenoemde verzorgen wij de nodige sponsoring voor beroepsevenementen, vakdagen en ook de de bekende landelijke Metsel- en Voegwedstrijden.

logo stichting Gered Gereedschap
 Bouw Mee

April 2016

Verhoeven Tools & Safety bouwt door middel van een donatie mee aan een virtueel
huis. Bouw Mee is een interactieve website, waarmee iedereen mee kan bouwen
aan een betere wereld en een gezin een nieuwe toekomst kan geven.

Naast online meebouwen, worden door vele organisaties ook letterlijk de handen uit de
mouwen gestoken door middel van bouwreizen. Op deze manier wordt samen met de
lokale bevolking gewerkt aan Habitat projecten.

De achterliggende organisatie Habitat for Humanity heeft in verschillende landen
diverse projecten lopen zoals; huisvestingsprojecten, trainingen in bouwvaardigheden
of bijvoorbeeld het aanleggen van waterputten.

Voor meer informatie zie: www.buildwithme.org

  

November 2016

De Euroskills te Gothenburg worden in 2016 ook weer gesponsord door Verhoeven Tools & Safety, waar wij de Nederlandse deelnemers voorzien van SUPER PROF handgereedschappen en Be-Wear kleding. De voorrondes van de Nederlandse vakwedstrijden worden in januari te Assen gehouden en de finales in maart te Amsterdam.

Voor meer informatie over de vakwedstrijden Skills Heroes, zie www.skillsheroes.nl.


 
> Top